Menu

Je gezond­heid én onder­neming een boost geven

Met personal training in Breda word je als hardwerkende ondernemer weer fit, presteer je beter en heb je een stok achter de deur.

Aan de slag met personal training

Ondernemen = topsport

Heb je wel de intentie om te sporten maar vind je het moeilijk om er tijd voor te maken of niet weet waar te beginnen? Of heb je behoefte aan iemand die je persoonlijk begeleidt en helpt jouw doelen te behalen? Hoe word je weer lichamelijk- en mentaal fit?

Als je jezelf herkent in deze vragen en wellicht ook het gevoel hebt dat er iets moet veranderen dan is personal training iets voor jou. Ik begeleid als ervaren personal trainer meerdere ondernemers in de regio Breda met fysieke training en mentale coaching.

3 redenen om vandaag te beginnen met bewegen

Tijdens de training staat focus, plezier en energie centraal. Alles draait hierbij om de juiste balans te behouden tussen inspanning en ontspanning. Naast de fysieke training maakt ook het mentale aspect en coaching onderdeel uit van de training. Daarnaast ben ik jouw stok achter de deur. Samen zorgen we er voor dat je jouw doel haalt, of dat nu afvallen, conditie verbeteren en spiermassa creëren is. Dit brengt bovendien ook op zakelijk vlak voordelen met zich mee. Je zult merken dat je meer ontspannen bent en beter presteert.

Voordelen

Mentaal
fysiek