Menu

Goede voeding
en sporten
in balans

Wanneer je alles wilt halen uit jouw resultaten, dan kan goede voeding niet ontbreken. Voeding speelt een belangrijke rol bij het behalen van het door jouw gewenste resultaat.

Aan de slag met personal training

Voedingsadvies op een coachende manier

Ik ga je helpen om de combinatie voeding en sporten in balans te brengen. Ik combineer de sportoefeningen met advies voor passende voeding. Dat is maatwerk, ieder persoon is namelijk anders en reageert anders op voeding. Voorbeelden zijn een trage of juist snelle stofwisseling en de hoeveelheid calorieën die een persoon dagelijks nodig heeft. Door voeding en sporten in balans te brengen is de kans groter dat je (sneller) jouw gewenst resultaat bereikt.

Persoonlijk voedings­schema

Na het kennismakingsgesprek stel ik een persoonlijk plan van aanpak met een trainingsschema en een voedingsschema voor je op. In het plan van aanpak bepalen we samen welke doelen je wilt bereiken en bepalen we hoeveel uur begeleiding per week/maand je daar prettig bij vindt.

We gaan ook kijken of aanpassing van het voedingspatroon nodig is, bijvoorbeeld verantwoord afvallen/aankomen of een sport specialistisch voedingspatroon. Ik maak gebruik van een inbody lichaamsanalyse om de voeding aan te passen op jou als persoon. Ik kijk tevens naar zaken als rustverbranding (hoeveel kcal je verbrandt in rust) en pas daarop het voedingsschema aan. Of dit nu afvallen/vetpercentage verlagen is, aankomen(spiermassa) of op gewicht blijven alles is hierin mogelijk.

Kwalificaties

Sinds 04-04-2018 ben ik als gewichtsconsulent BGN geregistreerd (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Wanneer je aangesloten bent bij de beroepsvereniging gewichtsconsulent Nederland(BGN) dan voldoe je aan alle kwaliteitseisen die een goede gewicht consulent nodig heeft. Ik werk tevens volgens de richtlijnen van goede voeding van de gezondheidsraad. De richtlijnen zijn getoetst op de huidige stand van de wetenschap en worden door de consument vertaald door het voedingscentrum (www.voedingscentrum.nl), onder meer via de richtlijnen schijf van vijf.

Start met
fit worden