Menu

Sporten tijdens zwangerschap

Sporten tijdens je zwangerschap kan er voor zorgen dat je verminderde zwangerschapsklachten ervaart, maar ook dat je sneller herstel na je zwangerschap. Natuurlijk organiseer ik dit allemaal onder professionele begeleiding.  

Aan de slag met personal training

Zwanger en sporten mét personal training

Waarom personal training tijdens je zwangerschap? Tijdens je zwangerschap veranderen er zowel lichamelijk als geestelijk veel facetten, dat hoef ik je waarschijnlijk niet uit te leggen. Maar wist je ook dat sporten kan helpen om minder last te hebben van een tal van zwangerschapsklachten? Door wekelijks een aangepast schema te volgen, zorgen we ervoor dat je minder last zult hebben van rug- en bekkenklachten. Daarnaast heeft sporten, ook tijdens je zwangerschap, een positieve invloed op de geestelijke gezondheid. 

Met personal training word je weer fit, heb je een gezonde gewichtstoename, verbetert de conditie en verstevig je jouw spieren. Door je spieren te verstevigen en aan je conditie te werken heb je daar niet alleen tijdens je zwangerschap profijt van, maar ook zeker in de herstelperiode na je zwangerschap.  Alle oefeningen zijn aangepast aan jouw behoeften en gebaseerd op een gezonde zwangerschap. Ik help je de oefeningen goed uit te voeren en daag je uit net dat stapje extra te zetten. Dat stapje extra zetten we natuurlijk wel alleen als dat kan, daarom ben ik ook gecertificeerd om zwangere vrouwen personal training te geven. 

Is personal training wat voor mij? 

Personal training is geschikt voor iedereen, maar zeker tijdens je zwangerschap is het belangrijk om de juiste oefeningen te blijven doen. Het maakt niet uit of je een ervaren of beginnende sporter bent. Ik begeleid mensen van jong tot oud, met en zonder blessures, ieder met hun eigen specifieke doelen. Vanuit de locatie in Breda kan ik je tijdens je zwangerschap helpen met:

Zwangerschapssporten in Breda

Hoe ziet een personal training er tijdens de zwangerschap uit? Iedere persoon is uniek, vóóral tijdens de zwangerschap. Aan de hand van een persoonlijke intake stel ik een passend plan op. Dankzij mijn opleidingen heb ik een goed begrip van de unieke behoeften van zwangere vrouwen. 

Een training vindt plaats op mijn trainingslocatie in Breda of op een door jou gewenste locatie. Zeker tijdens de zwangerschap is het belangrijk dat je je tijdens het sporten op je gemak voelt. Daarom is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat we bij jouw thuis de personal training doen.  

Mental coach tijdens je zwangerschap

Sporten tijdens je zwangerschap kan ervoor zorgen dat je je een stuk lekkerder in je vel voelt. Dat heeft dus niet alleen lichamelijke voordelen, maar kent ook zeker geestelijk heel veel voordelen.

Dus ben jij op zoek naar een personal trainer die met jou meedenkt, zeker tijdens je zwangerschap? Samen zorgen we ervoor dat jij je tijdens én na je zwangerschap goed blijft voelen. 

Werkwijze

Intake

Start met een vrijblijvend intake, kennismaking, fitcheck en een gratis één op één consultatie.

Start

We zetten doelen die jij wilt bereiken en werken hiernaar toe met fysieke training, voeding en een gezonde levensstijl.

Improve

Ondersteund door mij als personal trainer wordt jij weer fit, krijg je meer motivatie en sport je met plezier!

Set goals start today