Menu

Personal
training

Met personal training word je weer fit en heb je altijd een stok achter de deur. Als personal trainer help ik het jouw gewenste resultaat te bereiken.

Aan de slag met personal training

joUw doel bereiken met personal training

Waarom personal training? Misschien herken je jezelf in het volgende: Je hebt al van alles geprobeerd om af te vallen, conditie te verbeteren en spieren te verstevigen, maar het lukt maar niet. Of je vind het lastig om jezelf te motiveren om te blijven sporten. En wellicht weet je niet waar te beginnen en welke oefeningen goed zijn voor een doel?

Met personal training word je weer fit, val je af, verbetert de conditie en verstevig je jouw spieren. Je hebt namelijk met een personal trainer elke week een stok achter de deur om te gaan sporten. Door de persoonlijke begeleiding sport je bovendien effectiever. Oefeningen zijn aangepast aan jouw behoeften en mogelijkheden. Ik help je de oefeningen goed uit te voeren en daag je uit net dat stapje extra te zetten. Naast beweging help ik je een goede balans te vinden in beweging, voeding en ontspanning. Zo bereik je met personal training jouw doel!

Voor wie is personal training

Personal training is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je een ervaren of beginnende sporter bent. Ik begeleid mensen van jong tot oud, met en zonder blessures, ieder met hun eigen specifieke doelen. Vanuit de locatie in Breda kan ik je als personal trainer helpen met:

Word fit met een personal trainer in Breda

Hoe ziet een personal training er uit? Iedere persoon is uniek. Aan de hand van een persoonlijk gesprek stel ik een passend plan op, met goede trainingen die je onder mijn begeleiding en individueel volgt om het gewenste resultaat te boeken. Ik kijk steeds welke oefeningen en begeleiding het beste passen bij het doel dat je wilt bereiken. Lees meer over mijn werkwijze.

Een training vindt plaats op mijn trainingslocatie in Breda of op een door jou gewenste locatie. Een personal training start altijd met een warming up. Tijdens de training doe je afwisselende, uitdagende en leuke oefeningen, afgestemd op jouw behoeften en mogelijkheden. Daarbij gebruiken we het lichaam als belangrijkste trainingsmateriaal.

Mental coach

Wanneer je alles wilt halen uit jouw resultaten, dan kan mental coaching niet ontbreken. Mental coaching speelt een belangrijke rol bij het behalen van het door jouw gewenste resultaat. 

Of dat nu stress verminderen is, afvallen of juist de toename van spierkracht. Veel mensen verwachten dat een extra keer sporten op wat ze al doen, de truc is om het gewenste resultaat te behalen. Vaak is dit niet het geval en is dat op de lange termijn ook niet te vol te houden. Er is vaak veel meer winst te behalen met mental coaching dan nog een dag extra sporten bovenop je huidige programma. Stress verminderen door mental coaching en sporten gaan hand in hand 

Werkwijze

Intake

Start met een vrijblijvend intake, kennismaking, fitcheck en een gratis één op één consultatie.

Start

We zetten doelen die jij wilt bereiken en werken hiernaar toe met fysieke training, voeding en een gezonde levensstijl.

Improve

Ondersteund door mij als personal trainer wordt jij weer fit, krijg je meer motivatie en sport je met plezier!

Set goals start today