Menu

Over
Ingvar Neve

Aan de slag met personal training

Wie is
Ingvar Neve

Mijn naam is Ingvar Neve, geboren in Terneuzen (Zeeland) en inmiddels al vele jaren woonachtig in Breda. Ik ben gediplomeerd Personal Trainer en een sporter in hart en nieren.

Al vanaf jonge leeftijd doe ik niets liever dan sporten. Ik heb dan ook vele verschillende sporten beoefend, waaronder: tennis, judo, turnen, zwemmen en hockey. Op 10 jarige leeftijd koos ik voor hockey als mijn favoriete sport. Hier heb ik mij volledig op toegelegd, met succes. Ik heb bij verschillende teams gespeeld en heb in de jeugd regelmatig selectie gedaan voor de Koninklijke Hockeybond (KNHB). Daarnaast heb ik In verschillende 1e teams gespeeld en van 2014-2019 bij zwart wit h1 gezeten met als hoogte punt 1 jaar in de promotieklasse.

Opleiding en diploma’s

Als gediplomeerd Personal Trainer met een all-round sportinstructeur diploma van CIOS Goes / Breda, ben ik bij Medifit Breda begonnen als fitness instructeur. Mijn opleidingen omvatten Fitvak A, Fitness A, Fitness B en Personal Training via de NASM. Met ruime kennis en ervaring in sport, voeding en buitensportactiviteiten, begeleid ik je met trainen en voedingsadvies. Sinds 04-04-2018 ben ik geregistreerd als gewichtsconsulent bij de BGN en blijf ik bij met de nieuwste ontwikkelingen door voortdurende training en cursussen.

In 2015 begon ik mijn carrière als Personal Trainer, waarbij ik individuele trainingssessies verzorg om mijn klanten te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Mijn toewijding aan professionele groei en continue verbetering heeft me geleid tot de status van gewichtsconsulent geregistreerd bij de BGN sinds 2018.

Vanaf 2021 heb ik mijn diensten uitgebreid als Mental Coach, waardoor ik niet alleen lichamelijke gezondheid, maar ook geestelijke welzijn aanpak. Als Mental Coach help ik mensen bij het omgaan met stress, het verbeteren van zelfvertrouwen en het bereiken van mentale veerkracht, zodat ze hun doelen in het leven met volle overtuiging kunnen nastreven. Deze aanvullende rol stelt mij in staat om een holistische benadering te bieden voor het welzijn van mijn klanten. Samen met mijn ervaring en voortdurende educatie, ben ik toegewijd aan het begeleiden van individuen naar een gezondere en meer gebalanceerde levensstijl.

Kennismaken

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.