Menu

Duo personal training

Duo Personal Training is een persoonlijke manier van trainen met een vriend, vriendin, familielid of collega. Duo PT zorgt voor een leuke gezamenlijke training. Het maakt niet uit of de ene persoon meer ervaring heeft dan de ander. Ik zorg voor een persoonlijke aanpak.

Aan de slag met personal training

Stok achter de deur

Duo personal training biedt een aantal unieke voordelen ten opzichte van traditionele personal training. Een van de belangrijkste voordelen is de mogelijkheid om te trainen met een partner of vriend. Dit creëert een extra motivatie en competitieve sfeer, waardoor beide deelnemers worden aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen. 

Daarnaast kan duo personal training ook leiden tot snellere vooruitgang en betere resultaten. Het hebben van een trainingspartner zorgt voor verantwoordelijkheid en vermindert de kans op het overslaan van trainingssessies.

Voor wie is duo personal training

Personal training is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je een ervaren of beginnende sporter bent. Ik begeleid mensen van jong tot oud, met en zonder blessures, ieder met hun eigen specifieke doelen. Vanuit de locatie in Breda kan ik als personal trainer helpen met:

Waarom duo personal training?

Duo Personal Training bij Ingvar Neve brengt de voordelen van persoonlijke begeleiding en de dynamiek van samen trainen samen. Je wordt gemotiveerd en uitgedaagd terwijl je toch profiteert van aangepaste aandacht. Daarnaast biedt het financiële voordelen, waardoor hoogwaardige coaching betaalbaarder wordt. Kies voor Duo Personal Training en ontdek een inspirerende, kosteneffectieve en efficiënte manier om jouw fitnessdoelen te bereiken, terwijl je de reis deelt met een partner. Samen sterk, samen fit!

Werkwijze

Intake

Start met een vrijblijvend intake, kennismaking, fitcheck en een gratis één op één consultatie.

Start

We zetten doelen die jij wilt bereiken en werken hiernaar toe met fysieke training, voeding en een gezonde levensstijl.

Improve

Ondersteund door mij als personal trainer wordt jij weer fit, krijg je meer motivatie en sport je met plezier!

Set goals start today