Menu

Maatwerk
aanpak

Bij Ingvar Neve gaat het niet alleen om beweging; het gaat om het creëren van een levensstijl die bij jou past. De maatwerk aanpak begint met een analyse van jouw behoeften, lichamelijke conditie en doelstellingen. Van daaruit ontwikkelen we een persoonlijk fitnessplan dat jouw specifieke wensen weerspiegelt.

Aan de slag met personal training

Stap 1
uitgebreide fitcheck

De fitnessreis begint met een grondige fitcheck. Hier wordt je huidige fysieke conditie geanalyseerd. Er wordt gekeken naar je doelen en eventuele blokkades. Deze waardevolle inzichten vormen de basis voor jouw op maat gemaakte fitnessplan, zodat we samen op de juiste weg naar succes kunnen beginnen.

Stap 2
bewegings­analyse

In de bewegingsanalyse leggen we de nadruk op persoonlijke aandacht. We observeren je bewegingspatronen, houding en eventuele zwakke punten. Deze analyse stelt ons in staat om jouw fitnessroutine verder te verfijnen en aan te passen voor optimale resultaten. Blessurepreventie en prestatieverbetering worden nauwlettend in de gaten gehouden.

Stap 3
trainings­programma

Het op maat gemaakte trainingsprogramma is de sleutel tot jouw succes. Wij creëren een routine die specifiek is afgestemd op jouw doelen, of het nu gaat om kracht, uithoudingsvermogen of sportprestaties. We monitoren voortdurend je progressie, zorgen voor variatie en uitdaging, en garanderen dat je je doelen bereikt en misschien zelfs overtreft!

Stap 4
voedings­plan

Een effectieve fitnessaanpak is niet compleet zonder een aangepast voedingsplan. Er wordt nauw met je samengewerkt om een evenwichtig en praktisch voedingsplan te creëren dat past bij jouw doelen en levensstijl. Met juiste richtlijnen en ondersteuning helpen we je om de juiste brandstof voor je lichaam te vinden, waardoor je je doelen kunt bereiken en je fitter dan ooit zult voelen.

Stap 5
verandering
van levensstijl

Transformatie gaat verder dan de sportschool en keuken. Stap 5 draait om het omarmen van een duurzame en gezonde levensstijl. Deze levensstijlveranderingen zorgen ervoor dat je niet alleen je fitnessdoelen behaalt, maar dat je ze ook behoudt op de lange termijn. We staan naast je bij elke stap op je reis naar een gezonder, gelukkiger leven.

Kennismaken

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.